Γιάννης Σαρακιώτης στον Αιμίλιο Λιάτσο: «Είδαμε πόσο σημαντικό είναι ένας πρωθυπουργός να μην έχει βαρίδια»

Γιάννης Σαρακιώτης στη χθεσινή εκπομπή Kontra 24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο: «Είδαμε πόσο σημαντικό είναι ένας πρωθυπουργός να μην έχει βαρίδια»

« Ο πρωθυπουργός ανέπτυξε δεκατρείς περιπτώσεις επέμβασης της προηγουμένης κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης.  Είδαμε πόσο σημαντικό είναι ένας πρωθυπουργός να μην έχει βαρίδια και να μην χρωστά σε επιχειρηματίες, ενώ από την άλλη δεν ακούσαμε τίποτα για τη Siemens, δεν ακούσαμε για το σκάνδαλο των θαλασσοδανείων. Ας ακούγαμε τουλάχιστον μια κουβέντα γιατί πλήρωναν 18.000 ευρώ σε δημοσιογράφους» ήταν μερικά από αυτά που δήλωσε ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ιωάννης Σαρακιώτης, στη χθεσινή εκπομπή Kontra 24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Παράλληλα, μη παρακάμπτοντας τη σημασία άλλων κρίσιμων ζητημάτων, όπως αυτά του προσφυγικού και της οικονομίας, και εν βρισκόταν σε εξέλιξη η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή των Ελλήνων για τη Δικαιοσύνη, ο κ. Σαρακιώτης συμπλήρωσε ότι: «Το προσφυγικό μαζί με την οικονομία, μονοπωλούν τούτη την ώρα το ενδιαφέρον. Αυτό που ζητά ο κόσμος είναι δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση».
Τέλος, σε συνέχεια αναφοράς του επί του αιτήματος της κοινωνίας για την εμπέδωση διαφάνειας στη δημόσια ζωή και ειδικότερα στη σχέση των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε. με τα κόμματα, που κυβέρνησαν στο παρελθόν, ο Βουλευτής Φθιώτιδας έκανε σύντομη μνεία, με πολλαπλά μηνύματα προς το εσωτερικό της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπενθυμίζοντας τη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, όταν και ο ίδιος δεν παρέστη στη ψήφιση της ρύθμισης για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν προς τιμήν του ! ».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη