Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ


Τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε σήμερα για πρώτη φορά ως Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνομίλησε με μέλη της Οργάνωσης και φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την παρουσία του και τόνισε:

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια σύγχρονη πολιτική νεολαία. Βασιζόμαστε σε εσάς, θέλουμε να βάλετε πλάτη στη νέα γενιά και να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας στην προσπάθεια που κάνετε να εκσυγχρονίσετε τη Νέα Δημοκρατία και να την κάνετε ξανά πρώτο κόμμα για το καλό της χώρας».

Από την πλευρά του, ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τη νέα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ για την εκλογή της και δήλωσε ότι στηρίζεται στη Νεολαία του κόμματος για την ανασυγκρότηση της Παράταξης.

«Η ΟΝΝΕΔ κομίζει τον ενθουσιασμό μιας νέας γενιάς που έχει υποστεί όλες τις επιπτώσεις της κρίσης. Θα είναι παρούσα όχι σε συμβατικό, αλλά σε πραγματικό επίπεδο», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Χρειαζόμαστε τις φρέσκες ιδέες σας, τα ταλέντα σας και τη δύναμη της νεότητάς σας. Χρειαζόμαστε μια ΟΝΝΕΔ κοντά στην κοινωνία, κοντά στα Πανεπιστήμια για να ξαναδώσουμε μαζί μεγάλες πολιτικές μάχες».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη