ΛΑ.Ο.Σ.: Χιλιάδες Θεσσαλονικείς γέμισαν ασφυκτικά το Βελλίδειο

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την συγκέντρωση έκπληξη της Αθήνας στις 14 Φεβρουαρίου σήμερα έγινε νέα συγκέντρωση του ΛΑ.Ο.Σ. με ομιλητή τον Γ. Καρατζαφέρη η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς ( χωρίς “αερομεταφερόμενους” “πλοιομεταφερόμενους” και “αυτοκινητομεταφερόμρνους” απ όλη την Ελλάδα όπως κάνουν τα .... μεγάλα κόμματα) έδωσαν το παρόν και γέμισαν ασφυκτικά το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο και δήλωσαν την πίστη τους στον αγώνα που ξεκίνησε ο ΛΑ.Ο.Σ. για την δημιουργία ενός μεγάλου Πατριωτικού Μετώπου με στόχο την απαλλαγή της χώρας από τους σάπιους εθελόδουλους, υπηρέτες του σημερινού κατεστημένου
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο Τάκης Μπαλτάκος, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Παν. Ψωμιάδης ήταν μαζί με τους πολιτευτές του κόμματος παρόντες στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο . Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η αθρόα προσέλευση του κόσμου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 5.000 Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο Βελλίδειο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, οι διοικούντες το συνεδριακό κέντρο άνοιξαν και το γ' τμήμα των εγκαταστάσεων για να χωρέσει ο κόσμος. Αρκεί να αναφέρουμε ότι τόσο κατά την ομιλία του Α. Τσίπρα στις ετήσιες Διεθνείς Εκθέσεις της Θεσσαλονίκης όσο και του προκατόχου του, Α. Σαμαρά, η τρίτη αίθουσα δεν χρειάστηκε ποτέ να ανοίξει.
Φυσικά τα “μεγάλα” “δημοκρατικά” συστημικά κανάλια , αλλά και πολλά περιφερειακά , υπακούοντας σε εντολές ή καιροσκοπώντας ή υποκύπτοντας σε πιέσεις δεν έκαναν καμία αναφορά στο γεγονός. Θα το κάνουν όμως αργότερα όταν ο Γ. Καρατζαφέρης θα μιλάει από το βήμα της βουλής. Θέλουν δε θέλουν , όσο και αν στεναχωριούνται .

Θ. Τουσιάδης
Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ.
Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη