ΛΑ.Ο.Σ.: Το πρόβλημα είναι το πότε και πώς θα φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Το πρόβλημα που μας παρουσιάζουν καθημερινά η κυβέρνηση, η μνημονιακή βουλή και όλα τα ΜΜΕ είναι το πώς θα εξυπηρετηθούν 50.000 λαθρομετανάστες. Όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα . Οι όποιοι και όσοι λαθρομετανάστες (είναι εκατομμύρια) , εξυπηρετούνται και θα εξυπηρετηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από το φιλόξενο και φιλάνθρωπο Ελληνικό λαό και μάλιστα πολύ καλύτερα χωρίς την παρέμβαση των ύποπτων ΜΚΟ , των επαγγελματιών - “εθελοντών” και των πρακτορίσκων – αλληλέγγυων . Επομένως δεν είναι αυτό το σοβαρό πρόβλημα, το σοβαρό υπαρκτό , αληθινό πρόβλημα είναι το ως πότε θα γίνεται αυτό. Το πρόβλημα είναι το πότε και πώς θα φύγουν από την Ελλάδα . Τι κάνει η κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση ; Πότε θα φύγουν ; Θα μας το πει κάποιος ; Θα φύγουν ή δεν θα φύγουν ; Θα φύγουν ή θα μείνουν εδώ και σε λίγο για να συντηρηθούν θα προσφέρουν εργασία με 10 ή με 5 ευρώ μεροκάματο εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων έτσι ώστε να δικαιωθεί ο Μαρξ που έλεγε :

• Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
• Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.

• Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ.

Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη