Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση από τον Σύλλογο «Τραχίνα»

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση  από τον Σύλλογο «Τραχίνα»

Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» ,  εκτός της αγωνιστικής παρουσίας , συνεχίζει τις δράσεις του και στο επίπεδο της ενημέρωσης σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα, την ασφάλεια αλλά και τη σωστή προετοιμασία.
Στα πλαίσια αυτά , διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση και ανοιχτή συζήτηση, με θέμα «Τα οφέλη της Εργομετρικής Αξιολόγησης –  Η Κατάλληλη Διατροφή και τα Επίπεδα Υδάτωσης σε Δρομείς»
Ομιλητής , ο Δρ Μπάρδης  Κων/νος , Εργοφυσιολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας  και Διατροφής. Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμο του Αρκάνσας των ΗΠΑ. Human Performance Lab. Επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου .
Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού , σε μια ενδιαφέρουσα ομιλία αλλά και την ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει, το Σάββατο  9 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00, στη αίθουσα του ΤΕΕ, Πλατεία Ελευθερίας 3 ( 4ος όροφος ).

Με εκτίμηση
Το ΔΣ Του Συλλόγου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη