Η Καλλιστώ και το LIFE ARCTOS/KASTORIA στην τελική ευθεία για το βραβείο Natura 2000

Αγαπητοί – αγαπητές
Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ και το έργο LIFE ARCTOS/KASTORIA προκρίθηκαν στους πανευρωπαϊκούς «τελικούς» για το βραβείο Natura 2000!
Η υποψηφιότητα, με τίτλο «Co-existing with bears in the 21st century: Difficulties and achievements» («Συνυπάρχοντας με την αρκούδα στον 21ο αιώνα: Αντιξοότητες και επιτυχίες») υποβλήθηκε από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ τον περασμένο Δεκέμβριο 2015, παράλληλα με την σύνταξη του Final Report για το έργο LIFE ARCTOS/KASTORIA. Αφού εξετάστηκε από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων», η υποψηφιότητά μας προκρίθηκε μεταξύ των πέντε «φιναλίστ» και προτείνεται για βράβευση στην κατηγορία βραβείων «Reconciling interests / perceptions» («Συμβιβασμός συμφερόντων / αντιλήψεων»).
Η πρόκριση στους τελικούς αποτελεί ήδη μια πρώτη επιβράβευση της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ και του έργου  LIFE ARCTOS/KASTORIA για τη συμβολή τους στη συνύπαρξη της αρκούδας με τον άνθρωπο. Η απονομή του «πρώτου βραβείου των πολιτών», όμως, προϋποθέτει και τη δική σας ψήφο προτίμησης.
Παρακαλούμε να επισκεφθείτε το συντομότερο δυνατόν την ιστοσελίδα http://natura2000award-application.eu/ προκειμένου να υποστηρίξετε με την ψήφο σας την υποψηφιότητα της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ. Έχετε δικαίωμα μίας ψήφου ανά λογαριασμό e-mail που διατηρείτε.
Επίσης, μην ξεχάσετε να διαδώσετε τα ευχάριστα νέα και να ζητήσετε από τους φίλους σας να υποστηρίξουν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ για το έργο LIFE ARCTOS/KASTORIA.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη