Ευχαριστήρια επιστολή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας προς την Ιερά Μητρόπολη

Ευχαριστία επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο και τη διεύθυνση του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Στέγη Γερόντων – Ίδρυμα Πετρή» στη Στυλίδα, απέστειλε ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, για την υποδοχή και φιλοξενία των μαθητών του τμήματος Βοηθών Νοσηλευτικής του Σχολείου στο εν λόγω Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολουθεί η επιστολή:

            Θα θέλαμε εκ μέρους των καθηγητών και των μαθητών του Τμήματος Βοηθών Νοσηλευτικής του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποδοχή και την ξενάγηση στους χώρους του Γηροκομείου της Στυλίδας, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016.

          Η ευγενική υποδοχή που μας έγινε από τον Πατέρα Μάξιμο ευχαρίστησε τα παιδιά και τα βοήθησε να προσαρμοστούν στον ιδιαίτερό χώρο του Γηροκομείου.

          Επιπλέον η ξενάγηση στους χώρους του γηροκομείου, αλλά και η επαφή και συνομιλία των μαθητών με τους γέροντες, ήταν ουσιαστική και εφοδίασε τα παιδιά με γνώσεις που παρέχονται μόνο σε χώρους εργασίας.

          Ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκαν και προβληματίστηκαν για τα θέματα επαφής και επικοινωνίας με τα άτομα  της τρίτης ηλικίας, που ήταν και ο σκοπός της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης.

          Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο για την έγκριση της πραγματοποίησης της επίσκεψής μας και πολύ περισσότερο για τον τρόπο που προσέγγισε και πλησίασε τα παιδιά.

          Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν, εντυπωσιάστηκαν και ευχαριστήθηκαν από αυτή την εμπειρία που απέκτησαν.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Λαμίας

Βουρλάκης Αθανάσιος


imfth.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη