Άνοιξε τις πύλες της η «2η Ανθοκομική Έκθεση» στο δημοτικό διαμέρισμα Σταυρού του Δήμου Λαμιέων

Άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα  της Παρασκευής η «2η Ανθοκομική  Έκθεση» στο δημοτικό διαμέρισμα Σταυρού του Δήμου Λαμιέων .  Η πλατεία της Νέας Βράχας  γέμισε με χρώματα , αρώματα και ήχους δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης.
Λουλούδια , κηπευτικά , αξεσουάρ κήπου, γλάστρες , φυτοχώματα και  ό.τι  κανείς χρειάζεται για την περιποίηση του κήπου του εκτίθεται στους πάγκους των εκθετών.
Βέβαια δεν λείπουν και οι πάγκοι με τα τοπικά προϊόντα  με χειροτεχνίες και διακοσμητικά .   
Η Έκθεση διοργανώνεται από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΣ Λιανοκλαδίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Νέας  Βράχας και εχει την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων.
Μάλιστα παράλληλα με την  έκθεση υπάρχουν και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το απόγευμα της Παρασκευής που η Φιλαρμονική του Δήμου  Λαμιέων κράτησε με τις υπέροχες μελωδίες της  το ενδιαφέρον   του κοινού.
 Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης ο Δήμαρχος Λαμιέων  Νίκος Σταυρογιάννης , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος   Καραναστάσης.
Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα της  Κυριακής.

Πηγή: www.lamiakos-typos.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη