Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ιστιαία, για μεταφορά ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες, ποσότητα ηρωίνης βάρους (26,7) γραμμαρίων
Συνελήφθη, χθες (15-04-2016) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 36 & 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη, κάτω από τον τάπητα του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητας ηρωίνης σε μορφή βράχου, συνολικού μεικτού βάρους (26,7) γραμμαρίων.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επιπλέον τρία (3) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 36χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη