Δύο συλλήψεις στη Χαλκίδα, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα
Κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατασχέθηκαν συνολικά (2.246) πυροτεχνικά είδη και (1.150) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού
Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2016) αργά το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 62 & 22 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 62χρονου, όπου εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος ο 22χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (689) κροτίδες,
  • (1.553) παιδικά αθύρματα,
  • (4) πυροτεχνήματα και
  • (23) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (1.150) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Επιπλέον οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, καθώς στερούταν το απαραίτητο βιβλιάριο υγείας από την αρμόδια Αρχή.
Η ανωτέρω ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη