Ν. Νυφούδης: Οι εξαγωγές να δείξουν τον μπούσουλα

Ν. Νυφούδης: Οι εξαγωγές να δείξουν τον μπούσουλα


«Αυτό που λείπει στο εξωτερικό για το ελληνικό προϊόν είναι η απόλυτη γνώση για το τι μπορεί να παράξει ποιοτικά η Ελλάδα» τονίζει ο Νίκος Νυφούδης, πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Εξαγωγών στο Ποτάμι.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» με την Χριστίνα Τσόρμπα στη Βεργίνα Τηλεόραση επεσήμανε την ανάγκη που υπάρχει για «ζεστό χρήμα» από το εξωτερικό, που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας αλλά και θα κάνει ακόμα πιο γνωστά τα ελληνικά προϊόντα.

«Οι εξαγωγές μπορούν να δείξουν τον μπούσουλα για το τι πρέπει και μπορεί η Ελλάδα να παράξει» τόνισε ο Ν. Νυφούδης σημειώνοντας τη σημαντικότητα της ενημέρωσης των μικροπαραγωγών και των επιχειρήσεων από το κράτος συν την πολύτιμη συνεισφορά των αντίστοιχων φορέων των Εξαγωγών. «Αυτοί που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στην καθημερινότητά τους μπορούν να προσφέρουν και τις λύσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Εξαγωγών του Ποταμιού επανέλαβε την πάγια θέση για συνεργασία των Εξαγωγών με τον Τουρισμό. «25 εκ τουρίστες είναι εν δυνάμει πελάτες όταν επιστρέψουν στη χώρα τους. Πρέπει να συνδυάσουν την Ελλάδα πέρα από ένα τόπο για διακοπές αλλά και έναν τόπο που παράγει ποιοτικά προϊόντα. Κάθε προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα έχει και έναν «μύθο», μια ιστορία να το συντροφεύει και αυτό του παρέχει προστιθέμενη αξία στο εξωτερικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ν. Νυφούδης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη