Τι χρειάζεσαι:
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό ενός λεμονιού
Πώς θα το φτιάξεις:
Μέσα σε ένα μπολ ανακάτεψε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι και χτύπησέ το με το μίξερ να αφρατέψει λίγο.
Ρίξε το χυμό του λεμονιού (αν δεν σου αρέσει η ξινή γεύση του, μπορείς να το παραβλέψεις).
Φτιάξτε το πιο Νόστιμο Σπιτικό Παγωτό - και Μάλιστα Χωρίς Παγωτομηχανή
Σκέπασε το μπολ με μία διαφανή μεμβράνη και βάλτο στο ψυγείο να κρυώσει.
Μπορείς να το βάλεις και στην κατάψυξη, μόνο που πρέπει να το βγάζεις και να το ανακατεύεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην κρυσταλλιάσει.
Αυτό το Κόλπο θα σας Χαρίσει το πιο Μαλακό Παγωτό!
Μπορείς να το σερβίρεις σκέτο ως πιο υγιεινή επιλογή ή να βάλεις από πάνω φρούτα, ξηρούς καρπούς ή σιρόπι σοκολάτας, μόνο που έτσι το επιβαρύνεις με εξτρά θερμίδες. Και εξτρά γεύση, βεβαίως!
Διαβάστε περισσότερες υγιεινές συνταγές στο www.faysbook.gr.