ΛΑ.Ο.Σ.: Στόχος τους να καταστρέψουν το όμαιμων, ομόθρησκων, ομόγλωσσων των Ελλήνων

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού , μετά το ξεπούλημα και την παράδοση του εθνικού μας πλούτου και της εθνικής μας κυριαρχίας στην Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση, τώρα οι κυβερνώντες υπακούοντας στις εντολές των επικυρίαρχων παγκοσμιοποιητών προσπαθούν να καταστρέψουν τις ρίζες του Ελληνισμού . Συστηματικά επιτίθενται κατά της Ορθοδοξίας , διαστρεβλώνουν και απαξιώνουν την ιστορία μας, απαξιώνουν, προβάλλοντας άλλα πρότυπα, την παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια, δέχονται την ανεξέλεγκτη εισβολή αλλόφυλων , αλλόθρησκων λαθρομεταναστών από οπουδήποτε και δίνουν Ελληνική ιθαγένεια (!) σε οποιονδήποτε και ο υπουργός παιδείας, ο απόφοιτος λυκείου κ. Φύλης , αποφάσισε να... διορθώσει και να..... εκσυγχρονίσει την Ελληνική γλώσσα, την γλώσσα που δημιούργησαν και καλλιέργησαν ο Όμηρος, ο Πλάτων, ο Αισχύλος, ο Αριστοτέλης , ο Σοφοκλής . Στόχος τους να καταστρέψουν το όμαιμων , ομόθρησκων , ομόγλωσσων των Ελλήνων.

Από αυτούς , που τα τελευταία 40 χρόνια μας κυβερνούν , σωτηρία δεν υπάρχει ! Έχουν συμβιβαστεί, έχουν συνθηκολογήσει. Η “Εθνική Ενότητα” ζητάει από το Ελληνικό λαό να της δώσει την δύναμη για να αγωνισθεί ενάντια στην επίθεση που δέχεται η Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους .

Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη