Επιστολή του Δημ. Συμβούλου Δήμου Λοκρών, Γιώργου Ρούσση, για τα αστικά λύμματα

Επιστολή του Δημ. Συμβούλου της ΛΣ Δήμου Λοκρών, Γιώργου Ρούσση, για τα αστικά λύμματα
ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Α. ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
Β. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Κύριε   Δήμαρχε, Πρόεδρε,

Ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί τους δημότες μας και ο Δήμος έχει κύρια ευθύνη για την επίλυση του είναι η διαχείριση και διάθεση αστικών λυμάτων.

Πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου μας τις και συζητήσεις στα Δ.Σ, το πρόβλημα όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί αλλά βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τότε γιατί:

    -ο βιολογικός Αταλάντης που παραλήφθηκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές σαν τελειωμένο έργο ποτέ δεν λειτούργησε ούτε λειτουργεί.

    -ο βιολογικός Μαλεσίνας αντί να αναβαθμιστεί υποβαθμίσθηκε με αποτέλεσμα να μη δέχεται βυτιοφόρα από άλλους χώρους όπως παλιά  τα λύματα να απορρίπτονται οπουδήποτε και να αποτελούν κίνδυνο στη δημόσια υγεία και υγιεινή.

   -το αποσπασματικό έργο δημιουργίας βιολογικού Μαρτίνου που σχεδιάστηκε από την Διοίκηση του  πρώην Δήμου Οπουντίων η οποία δεν ενέταξε και την Λάρυμνα σε αυτόν έχει παγώσει και δεν προχωρά.

  -οι σχεδιασμοί για κάλυψη όλων των χώρων είναι ανύπαρκτοι γενικά η λύση του προβλήματος παραπέμπεται στο αόριστο μέλλον δηλαδή στο ποτέ. ……..

Πιστεύοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης αλλά και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες συνολικής λύσης του προβλήματος, ζητάμε να φέρεται το ζήτημα στο άμεσο Δ.Σ για να μας ενημερώσετε ,να συζητηθεί και ληφθούν αποφάσεις.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη