«Όλη Η Λαμία …μία Αγκαλιά 2.500 ατόμων» την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου


«Όλη  Η Λαμία …μία Αγκαλιά 2.500 ατόμων»
Τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου
   18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ  Αγκαλιαζόμαστε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ …..

2.500 άτομα αγκαλιαζόμαστε γύρω από τις  4 πλατείες της πόλης μας,  στέλνοντας μήνυμα  χαράς , εθελοντισμού ,προσφοράς  μέσα από μία ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη γιορτή για την πόλη μας.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να συντονιστούμε για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα:
ΟΙ εκδηλώσεις μας , ξεκινούν  στις 17:00 στην πλατεία Πάρκου με όμορφες δράσεις   για μικρούς και μεγάλους. Στις  17:30 υποδεχόμαστε τον Ελπιδοφόρο με τους ποδηλάτες  Λαμίας.
Μέχρι τις 17:30 , όλοι όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή , μπορείτε να περνάτε από το ειδικό περίπτερο πληροφοριών της πλατείας Πάρκου  για να παίρνετε το κόκκινο μπαλόνι σας και τυχόν πληροφορίες.  Και όλοι μέχρι τις 17:45 το αργότερο  , πρέπει να είμαστε  στις θέσεις μας. Όταν δείτε τους δρομείς του Συλλόγου «Τραχίνα» να περνούν δίπλα σας , αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παίρνετε τις θέσεις σας .
Από Νο  01 - 400  : Στην οδό Κολοκοτρώνη
Από 401- 500 και από 901- 1000 : Από τέρμα  Κολοκοτρώνη , στροφή δεξιά προς πλατεία Λαού μέχρι το ύψος του αγάλματος Βελουχιώτη
Από 1001- 1.200 : Από πλατεία Λαού μετά το άγαλμα Βελουχιώτη – Απ.Κουνούπη έως τα σκαλάκια της Πλατείας Ελευθερίας
Από 1.201 – 1.400 : περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας με στροφή προς Διάκου
Από 1.401 – 1.600 : Στην οδό Διάκου μέχρι   το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αινιάνων περίπου .
Από 1.601 – 1.800 : Από το υπόλοιπο της Διάκου έως και περιμετρικά πλατεία Διάκου.
Από 501- 900 : Στην οδό Καραγιαννοπούλου.
Όσοι έχουν αριθμημένα αυτοκόλλητα από 1.800 και πάνω , μπορούν να πιαστούν στην αγκαλιά , όπου επιθυμούν , εκτός από τις οδούς Κολοκοτρώνη και Καραγιαννοπούλου, που εκεί θα μας αγκαλιάσουν ζεστά   τα μέλη των Συλλόγων και Φορέων  Αναπηρίας και Ψυχικής Υγείας καθώς  και τα ειδικά σχολεία .
Σε περιπτώσεις παιδικών σταθμών και σχολείων με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων , θα θέλαμε  τα παιδάκια να αγκαλιαστούν  μπροστά από τους συνοδούς τους.
Καθ΄όλη τη διαδρομή της αγκαλιάς θα προσφέρονται από διάφορα  καταστήματα της πόλης μας δροσιστικά, εδέσματα και γλυκίσματα.
   18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ  Αγκαλιαζόμαστε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ …..
………………..χαιρόμαστε, μεταφέρουμε θετική ενέργεια , δίνουμε το χαμόγελό μας στον διπλανό , ψηλά στο drown και
δεν φεύγουμε από τις θέσεις μας μέχρι να περάσουν από δίπλα μας ο Ελπιδοφόρος με την κάμερα που θα αποτυπώσει τα χαμόγελά μας και θα τα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσα από ένα όμορφο ντοκιμαντέρ.
Η γιορτή θα συνεχιστεί στο Πάρκο    όπου θα παραδώσουμε τα αναπηρικά αμαξίδια από την δράση wheeling2help και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  και να συνεχίσουμε τις όμορφες δράσεις και εκπλήξεις  …………..






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη