Ο ΛΑ.Ο.Σ. προτείνει ρίξη και ανατροπή

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατατέθηκε στην βουλή το προσχέδιο για τον προϋπολογισμό του 2017 . Θα συζητηθεί , οι μεν θα λεν ότι είναι ο καλύτερος, οι δε θα υποστηρίζουν ότι είναι ο χειρότερος και τελικά σίγουρα θα ψηφισθεί . Όλα προδιαγεγραμμένα όλα προβλέψιμα .

Το γεγονός είναι ένα . Οι μνημονιακές πολιτικές, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από το ΠΑΣΟΚ είτε από την ΝΔ προτείνονται, είναι κατατροφικές για την πατρίδα μας , για τον λαό μας. Δεν διορθώνονται δεν βελτιώνονται , ανατρέπονται και καταργούνται.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. σαν κόμμα ευρωσκεπτικιστικό προτείνει ακριβώς αυτό , ρίξη και ανατροπή . Προσχεδιασμένη, συντεταγμένη, σε συνεννόηση με την Ε.Ε. έξοδο από την ευρωζώνη , έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα για να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία , την εθνική μας ανεξαρτησία και για να μπορέσουμε να χαράξουμε μια εθνική πολιτική ώστε να εκμεταλλευτούμε , προς ώφελος του Ελληνικού λαού, τον τεράστιο πλούτο και τις τεράστιες δυνατότητες της πατρίδας μας .



Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο.Σ

Στερεάς Ελλάδος. 

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 Καποδιστρία 3 (Στοά Μουσάτου) - 1oç όροφος, T.K.: 35100, Λαμία Τηλέφωνο : 6937033981 e – mail : laosfthiotidos@gmail. com 



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη