«Κόλλησαν» στο μηδέν Πανιώνιος και Λαμία


Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχε ο Μιλόγεβιτς στο ισόπαλο (0-0) φιλικό του Πανιώνιου με τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη.

 Χωρίς νικητή τελείωσε η φιλική αναμέτρηση του Πανιώνιου με την Λαμία. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον Μιλόγεβιτς να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα... Ο τεχνικός του «Ιστορικού», έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Οι «κυανέρυθροι», ήταν πιο κινητικοί και απείλησαν με τον Ενκόνγκ στο 47', ενώ στο 81' ο Πίτκας, κράτησε το μηδέν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουκελάτου.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης (46’ Βοσνιάδης), Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου (46’ Γκιοατά), Τασουλης, Κρητικός, Κόρμπος (46’ Πινιώτης), Ολαϊτάν, Καθάριος (68’ Κερασίδης), Φούντας (46’ Βουκελάτος), Ενγκόγκ
ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Πεταυράκης, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος, Βάντερσον
Έπαιξαν και οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Αντωνόπουλος, Παπαευθυμίου

 gazzetta.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη