Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα. Υποτροφίες Διδάκτρων.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Κέντρο Ερευνών
CSAP, Μεταπτυχιακού Επιπέδου Επαγγελματικό Πρόγραμμα
www.csap.gr
Πιστοποιημένος Επαγγελματίας για τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων

Το CSAP λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς μόνο κάθε Σάββατο πρωί.

Το CSAP πιστοποιεί ότι είσαι Επαγγελματίας για την Αναδιοργάνωση της Επιχείρησης ή/και του Οργανισμού μέσω ειδικού Σχεδιασμού και Ελέγχου με χρήση Συστημικών Μεθοδολογιών.
Είναι πρόγραμμα μερικής παρακολούθησης περίπου 2 ετών.

- Σου προσφέρει εργαλεία και δυνατότητες για την Αποτελεσματική Διαχείριση Συστημάτων σε επιχειρήσεις ή/και οργανισμούς για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα από τη Διοίκηση μέχρι και την ανάλυση διεργασιών και διαδικασιών.

- Σου προσφέρει δυνατότητες για Ατομικές ή/και Συλλογικές Ομόφωνες αποφάσεις ώστε να ενεργείς ως αποτελεσματικός Ηγέτης.

- Σου αυξάνει τις ευκαιρίες των επιλογών δράσης των επιχειρήσεων με χρήση σχετικού λογισμικού της διεθνούς κοινότητας που σου προσφέρεται δωρεάν.

- Οι πιστοποιημένοι μας εξασφαλίζουν τις προσφερόμενες ευκαιρίες της επαγγελματικής τους προόδου μέσω του CareerBuilder και της Kariera.gr .

- Το CSAP αφουγκράζεται τους κοινωνικούς σφυγμούς και τις οικονομικές δυσχέρειες και προσφέρει πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων σε μη εργαζόμενους και οικονομικά αδύναμους. Για τους εργαζόμενους προσφέρεται μείωση διδάκτρων κατά 50%.
Περισσότερες πληροφορίες στο
http://www.csap.gr/gr/News/News/?aid=39.

- Θα γίνουν δεκτά στο Πρόγραμμα 25 άτομα.

- Υποβολή αιτήσεων μέχρι 15-10-2016


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη