Λαμία – Κισσαμικός 2-0

 Λαμία – Κισσαμικός 2-0

6 Νοέ 2016 Φουτμπολ Λιγκ Ελλάδας

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε την Κυριακή (6/11) η Λαμία, η οποία επικράτησε 2-0 εντός έδρας του αξιόμαχου Κισσαμικού.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ αποδείχθηκαν αποτελεσματικοί στο φινάλε των δύο ημιχρόνων, με συνέπεια να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από αρκετά απρόοπτα, καθώς ο Βάντερσον της Λαμίας και οι Κίκε, Σελινιωτάκης του Κισσαμικού αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και αποχώρησαν πρόωρα.

Η ομάδα του Τεννέ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο χρειάστηκε να συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα για να χάσει την πρώτη κλασική ευκαιρία στο ματς.

Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Τσούκαλος πήρε την κεφαλιά, σημάδεψε το δοκάρι του Λαζαρίδη και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το φινάλε του α’ μέρους αποδείχθηκε μελανό για τον Κισσαμικό, αφού στο 36’ τραυματίστηκε ο Κίκε και στο 41’, από νέο κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Λαζαρίδης απέκρουσε την κεφαλιά του Όμο, αλλά ο επερχόμενος Αναστασιάδης χρίστηκε σκόρερ με κοντινή προσπάθεια στην επαναφορά.

Έπειτα, ήταν η ώρα των Βάντερσον (44’) και Σελινιωτάκη (46’) να αποχωρήσουν με πρόβλημα, ενώ και ο Βαλιός βγήκε με τη σέντρα του β’ ημιχρόνου.

Η Λαμία έχασε κλασική ευκαιρία στο 48ο λεπτό για να διπλασιάσει το προβάδισμα της, όταν ο Καραγιάννης βγήκε τετ α τετ με τον Λαζαρίδη, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έριξε στη μάχη τον Αλεκσάντερ Μίλιτς, σε μία ύστατη προσπάθεια να δώσει πνοή μεσοεπιθετικά στον Κισσαμικό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατέγραφαν τελικές (50’ Βασιλόγιαννης, 67’ Όμο).

Ο δραστήριος και πιθανότατα κορυφαίος Βασιλόγιαννης έμελλε να χριστεί δημιουργός και του δεύτερου γκολ της Λαμίας, καθώς στο 88’ βρήκε με πάσα τον Ντουρμισάι κι εκείνος προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με πλασέ.

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 78’, υποστηρίζοντας ότι έγινε κράτημα στον Τιάγκο, ενώ υποστηρίζουν πως η φάση του 2-0 άρχισε με χέρι του Βασιλόγιαννη.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Βαλιός (46’ Κοτσώνης), Όμο, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον (44’ Καραγιάννης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σταθάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης (46’ Ενγκουέμ), Γκούμας, Τιάγκο, Θέος (75’ Μίλιτς), Κίκε (36’ Ποκόνγκ), Μάντζης.

ΠΗΓΗ: a-sports.gr

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Football League
Άρης – Αιγινιακός 1-1 
ΟΦΗ – Καλλονή 2-2 
Πανελευσινιακός – Αχαρναϊκός 1-3 
Λαμία – Κισσαμικός 2-0 
Τρίκαλα – Πανσερραϊκός 1-1 
ΑΟΧ – Αγροτικός 0-2 
Καλλιθέα – Παναιγιάλειος 1-0 
Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2 
Πανθρακικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική
1. Αγροτικός Αστέρας 6
2. Απόλλων Σμύρνης 6
3. Αχαρναϊκός 4
4. Πανσερραϊκός 4
5. Λαμία 4
6. Καλλιθέα 3
7. Σπάρτη 3
8. Άρης 2
. Αιγινιακός 2
. Αν. Καρδίτσας 2
. ΟΦΗ 2
12. Παναιγιάλειος 1
. ΑΟΧ 1
. Τρίκαλα 1
. Πανθρακικός 1
. Κισσαμικός 1
. Καλλονή 1
18. Πανελευσινιακός 0

 https://edepsf.wordpress.com/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη