Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού Νέας Μαγνησίας Λαμίας 2010

Την Κυριακή 20/11/2016 συνήλθε η γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ 2010, με σκοπό την επανεκκίνηση του συλλόγου και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως έξης : Πρόεδρος Μακρής Ιωάννης , Αντιπρόεδρος Κατσαβριά Δήμητρα, Γραμματέας Δερνίκας Παναγιώτης, Ταμίας Κατόπης Νικόλαος, Δημόσιες Σχέσεις Νταβίτης Θρασυβουλός .
Αγαπητοί φίλοι, η στιγμή για την επιστροφή του ιστορικότερου σωματείου της Κεντρικής Ελλάδος στο χαντμπολικό γίγνεσθαι ήρθε . Στο μακρόχρονο αγωνιστικό ταξίδι του Ιωνικού κάποιοι χάραξαν πορεία, άλλοι κρατώντας το τιμόνι και άλλοι τραβώντας κουπί με αποτέλεσμα την καταξίωση του στον χώρο . Στου μεγάλους του σταθμούς, κάποιοι αποβιβάστηκαν, κάποιοι άλλοι επιβιβάστηκαν . . . . . σημασία άλλωστε έχει “ το ωραίο ταξίδι” που αυτό εν τέλει συνεχίζεται . Ο Ιωνικός λοιπόν, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. , υπό την οργανωτική εποπτεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και την μέριμνα των καταξιωμένων προπονητών του αγωνιστικού του τμήματος Ηρακλή Οικονόμου και Σωκράτη Τρίγκα φιλοξενεί στο ανοικτό γήπεδο χάντμπολ της Νέας Μαγνησίας την ¨ Γιορτή Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων ¨ . Η εκδήλωση που σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιστορικό χώρο για το χάντμπολ της περιοχής μας μιας και από εκεί ξεκίνησε το άθλημα στην πόλη μας . Φιλοδοξία και ευχή όλων μας, κάποια στιγμή ο χώρος αυτός να μετατραπεί σε ένα κλειστό γήπεδο χάντμπολ, κάτι που αξίζει τόσο στον Ιωνικό αλλά και στην συνοικία της Νέας Μαγνησίας .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη