Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 3 διημερίδες που διοργάνωσε ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔOΣ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ
«Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας ΑΕ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 3 διημερίδες που διοργάνωσε ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας για την επιμόρφωση τόσο του προσωπικού του όσο και στελεχών των Δήμων μελών του.
Οι διημερίδες είχαν ως θέμα τον νέο νόμο 4412/2016 (ΦΕΚ Α 147/8-8-2016) περί δημοσίων συμβάσεων και αναλυθήκαν διεξοδικά το θεσμικό πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων έργων, μελετών, προμηθειών και υπηρεσιών.
Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α στη Θήβα, στις 3 &4/10/2016 παρουσία 34 εργαζομένων με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού του φορέα σχετικά με το νόμο και τις κυριότερες διατάξεις του.
Θήβα 3-4/10/2016
Ανάλογο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα, στις 17 και 18 του μηνός Οκτωβρίου με 66 συμμετέχοντες, στελέχη των Δήμων – Μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α των Περιφερειακών ενοτήτων Εύβοιας και Βοιωτίας.
Χαλκίδα 17-18/10/2016
Καθώς και στη Λαμία στις 20 και 21 του ίδιου μήνα με 84 συμμετέχοντες για την κάλυψη των ενδιαφερομένων στελεχών των Δήμων – Μελών του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α των Περιφερειακών ενοτήτων Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας.
Λαμία 20-21/10/2016
Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε, σε συνεργασία με τους Δήμους – Μέλη του θα συνεχίσει την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κατάρτιση των στελεχών τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Φο.Δ.Σ.Α και των Δήμων – Μελών του όσο και για την επίτευξη των κοινών στόχων.
Θήβα : 1/11/2016




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη