Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του Λαμιώτη συγγραφέα κ. Χρήστου Τσουράκη (Βιτλιώτη)

Προσκεκλημένος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος,  παρευρέθη  το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το βράδυ  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας στη πλατεία Αθ. Διάκου, σε μια ζεστή και όμορφη  εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το δεύτερο βιβλίο του Λαμιώτη  συγγραφέα κ. Χρήστου Τσουράκη (Βιτλιώτη) με τίτλο « Το γέλιο της Αρκούδας».

          Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος κ. Απόστολος Έλληνας , ενώ το βιβλίο παρουσίασε ο καθηγητής Θεατρολογίας κ. Μιχάλης Χατζάκης και τον σχολιασμό έκανε ο Φιλόλογος κ. Ιωάννης Τσουράκης  .

          Το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ,ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγάθωνος π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης  ,ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος  Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης , ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης , η τ.  βουλευτής Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή, συγγραφείς, ποιητές και πλήθος συμπολιτών μας .

          Την όμορφη εκδήλωση χαιρέτισαν ο Ποιμενάρχης μας κ. Νικόλαος, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Λαμιέων , η τ. Βουλευτής και η πρόεδρος του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών κα Κική Νικοπούλου.

imfth.gr








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη