Ολοκληρώθηκαν άλλα δύο νέα έργα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού!

  Ολοκληρώθηκαν άλλα δύο νέα έργα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού.
1.-Κατασκευάσθηκε μια νέα ποτίστρα νερού για τα θηράματα  στην θέση Βρομωνέρα μεταξύ Πτελεού – Αχιλλείου περιοχή άνυδρη με ελάχιστα νερά,   μετά από κατάλληλη συλλογή της πηγής και διαμόρφωσης του χώρου.
Έργο πολύ χρήσιμο και δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια όλων των κατοίκων της περιοχής.
2.-Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος  μέλους μας  Χρήστου Χρήστου  η οποία μας δώρισε προς μνήμη του μια έτοιμη ψησταριά αναλάβαμε το κόστος των εργασιών και την τοποθετήσαμε στην θέση Αρνόβρυση  Βρύναινας  όπου εκεί ο Σύλλογος μας έχει ένα πλήρες συγκρότημα με καταφύγιο, κιόσκι με ψησταριά   τραπέζια, παγκάκια, βρύση κλπ.
Ευχαριστούμε πολύ την Οικογένεια του Χρήστου Χρήστου του γνωστού ταβερνιάρη από τους Αγίους Θεοδώρους  ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο σύλλογό  μας  και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.
3.- Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την προσφορά μας ως σύλλογος στο κοινωνικό σύνολο και στα μέλη μας υλοποιώντας εργασίες για το καλό όλων αλλά και των θηραμάτων. 
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ
                                                ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΒΕΛΑΝΗΣ







 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη