Ο ΛΑ.Ο.Σ. για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας: Τα ερωτηματικά παραμένουν ακόμη και το μέλλον αβέβαιο

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ -  Λαμία 16 Νοεμβρίου 2016

Πολύς λόγος πριν από μερικούς μήνες για την τύχη και για το μέλλον της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και τα ερωτηματικά παραμένουν ακόμη και το μέλλον αβέβαιο.

Τότε, με επιστολή προς τον Δήμαρχο Λαμιέων, λέγαμε ότι η έκθεση Λαμίας έχει μετατραπεί σε ένα “παζάρι” ενώ κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός της και οι δυνατότητές της.

Αναφέραμε τότε , σαν παράδειγμα, άλλες εκθέσεις, υψηλού επιπέδου, σε διάφορες άλλες πόλεις (και μικρότερες από την Λαμία) όλου του κόσμου και αναρωτιόμασταν γιατί να μην γίνονται και εδώ , στον χώρο της ΠΕΛ, αντιστοίχου επιπέδου εκθέσεις.

Προ ημερών πληροφορηθήκαμε ότι το Λονδίνο γίνεται για πρώτη φορά σημείο συνάντησης των καλυτέρων παραγωγών ελαιόλαδου στον κόσμο μέσα από μία μοναδική διοργάνωση με θέμα την ανάδειξη και προώθηση “ισχυρισμού υγείας και συσκευασίας για έξτρα παρθένα ελαιόλαδα” “London Internationai Health Olive Competitions” .

Ερώτηση, γιατί στο Λονδίνο (τι σχέση έχει το Λονδίνο με την ελιά και το λάδι ; ) και όχι στην Λαμία ;

Αφελής ή ερώτηση ;

Να περιμένουμε απάντηση ;

ΛΑ.Ο.Σ

Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη