Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ This is not a coup

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακή Παράταξη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ THIS IS NOT A COUP - "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"

ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ



Η Περιφερειακή Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ This is not a coup - "Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα" του Άρη Χατζηστεφάνου, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, στις 7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11, στη Λαμία.


Θα παρευρίσκεται, θα μιλήσει και θα συζητήσει με το κοινό ο Δημοσιογράφος και Δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Άρης Χατζηστεφάνου.


Μετά τη δημιουργία των ντοκιμαντέρ Debtocracy (2011), Catastroika (2012) και Fascism Inc (2014), ο Άρης Χατζηστεφάνου, επιστρέφει με το This is not a coup και παρακολουθεί τις «πραξικοπηματικές» παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα και συνομιλεί με πρώην αρχηγούς κρατών και πολιτικούς που καθόρισαν τις εξελίξεις μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποιες τράπεζες επέβαλαν τη δημιουργία του ευρώ; Ποιος διέταξε την ανατροπή εκλεγμένων πρωθυπουργών και πώς οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών; Μπορεί να μεταρρυθμιστεί ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρώπης;

Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια άτομα στο ίντερνετ, το This is not a coup χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του.

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας, ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.
            
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Περιφερειακή Παράταξη 



Facebook: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη