Κουνέλι κρασάτο

 Κυνήγι
Κουνέλι κρασάτο

Υλικά (για 6-8 άτοµα)

    1 κουνέλι σε µικρά κοµµάτια
    1 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
    2 φλιτζ. κόκκινο κρασί
    1 κ.τ.σ. πελτέ ντοµάτας
    1 κ.τ.σ. θρούµπι ή ρίγανη
    αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

    Βάζετε το κουνέλι σε ένα βαθύ τηγάνι µε ενάµισι φλιτζάνι νερό και λίγο ελαιόλαδο.
    Σιγοβράζετε στους 150 βαθµούς, µέχρι να ψηθεί και να απορροφήσει όλο του το νερό.
    Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί, µέσα στο οποίο έχετε προσθέσει τη σάλτσα ντοµάτας, και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 15 λεπτά, µέχρι να δέσει η σάλτσα του.
typos.com.cy

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more
Ok, Go it!