Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους
4 ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες
8 λιαστές ντομάτες στο ελαιόλαδο
200γρ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
Λίγο μπούκοβο (ξερή ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά)
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένουμε το χοιρινό και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με τα υγρά του.
Μόλις φύγουν τα υγρά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά για να τσιγαριστούν και τα σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε στο φαγητό τις φρέσκιες και τις λιαστές ντομάτες και το αφήνουμε να βράσει.
Όταν σβήσουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το τυρί.