ΥΛΙΚΑ
4-5 παντζάρια βρασμένα και ψιλοκομμένα
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σούπας ξίδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα παντζάρια με το γιαούρτι και με το επίσης καλά ψιλοκομμένο σκορδάκι. Το αν θα βάλετε περισσότερο ή λιγότερο σκόρδο εξαρτάται από εσάς.. Το ίδιο ισχύει και για το ξίδι. Ανακατεύουμε λοιπόν τα υλικά μας και η παντζαροσαλάτα είναι έτοιμη να συνοδεύσει το κυρίως φαγητό μας.